PDF/A PRETVORNIK

19. člen Pravilnika o elektronskem poslovanju v civilnih sodnih postopkih določa, da morajo biti dokumenti, ki jih oddajate, v PDF/A obliki. Zaradi te zahteve smo pripravili posebno računalniško aplikacijo, ki Vam na enostaven način omogoča pretvarjanje dokumentov v PDF/A format. Aplikacija je v celoti skladna z zahtevami navedenimi v 19. členu, saj so izhodne PDF/A datoteke v črno-belem načinu in v resoluciji 300 dpi.

PDF/A pretvornik deluje na vseh računalnikih z nameščenim operacijskim sistemom Windows XP ali novejšim.

Kaj je PDF/A oblika zapisa?

PDF/A je format namenjen arhiviranju, zato morajo vsi elementi (pisave, barvne sheme…), za pravilen prikaz dokumenta kadarkoli v prihodnosti, biti integrirani v datoteki. Zaradi teh lastnosti so običajno PDF/A dokumenti večji od navadnih PDF dokumentov!

ZDRUŽEVANJE DATOTEK

PDF/A pretvornik omogoča enostavno združevanje vhodnih datotek v eno izhodno PDF ali PDF/A datoteko. Pred združevanjem lahko spremenite vrstni red datotek. Podprte vhodne datoteke so PDF, JPG, TIFF, PNG, GIF, BMP.

SAMODEJNO PRETVARJANJE

PDF/A pretvornik lahko tudi samodejno pretvarja datoteke. V uporabniškem vmesniku lahko določite neomejeno število map, ki jih naj spremlja za nove datoteke, ki se nato samodejno pretvorijo v PDF/A format. Podprto je tudi spremljanje podmap in tudi premik pretvorjenih datotek v drugo mapo (izven izvorne mape). Po uspešni pretvorbi lahko originalne datoteke tudi samodejno pobriše.

WINDOWS INTEGRACIJA

Vse podprte oblike datotek lahko neposredno pretvorite ali združite kar v Windows Raziskovalcu (Windows Explorer). Samo izberete datoteke, ki jih želite pretvoriti ali združiti, kliknete z desnim miškinim gumbom in izberete želeno možnost v meniju, ki se prikaže.

VIDEO PREDSTAVITEV

Pripravili smo kratko video predstavitev glavnih funkcionalnosti za lažje razumevanje.

ENA LICENCA ZA VSE. NAROČI ZDAJ!