NOTAR EKSPERT

Notar Ekspert je razširitev za Microsoft Word, ki pospeši delo z dokumenti. Primarno je namenjena notarjem, lahko pa jo uporabljajo vsi, ki bi želeli hitro iskanje po zbirkah ePRS, eRTR kar znotraj Microsoft Worda. Najdene podatke je mogoče hitro in enostavno vstaviti v dokument.

Razširitev Notar Ekspert za svoje delovanje potrebuje nameščen vsaj Microsoft Word 2003 in najmanj operacijski sistem Windows XP. Podrobne informacije o podprtih različicah Microsoft Worda si lahko ogledate na dnu strani.

OSNOVNE FUNKCIONALNOSTI

  • hitra zapolnitev praznih mest dokumenta s črtami
  • izpis vseh vrst števil z besedo
  • validacija zapisanih TRR (IBAN) računov
  • nastavljive bližnjice
  • vstavljanje podatkov iz SKD, ePRS in eRTR

VSTAVLJANJE PODATKOV IZ ePRS

Stranski pano omogoča hitro in enostavno iskanje po ePRS-ju. Vse podatke o družbenikih, poslovnih deležih, zastopnikih in članih nadzora je mogoče vstaviti v dokument z enim klikom. V kolikor se v dokumentu postavite na matično ali davčno številko, se bo avtomatsko izvedlo iskanje po ePRSju.

Podprto je tudi napredno iskanje po ePRS preko posebnega okna.

VSTAVLJANJE PODATKOV IZ eRTR

Zavihek RTR omogoča hitro in enostavno iskanje po eRTR-ju. Vse podatke o TRRju in njegovih lastnikih lahko vstavite v dokument z enim klikom.V kolikor se v dokumentu postavite na TRR številko, se bo avtomatsko izvedlo iskanje po eRTRju.

Preko posebnega okna je podprto tudi napredno iskanje po eRTR.

ZDRUŽLJIVOST

Word 2003* Word 2007* Word 2010 Word 2013 Word 2016 Word 2019 Word 365*
Windows XP
Windows Vista
Windows 7
Windows 8/8.1
Windows 10
ENA LICENCA ZA VSE. NAROČI ZDAJ!